Een omgeving die verbindt en inspireert: dat is FLEX!

unitzoeker

Life is live.

Een inspirerende werkplek, met community space. FLEX is gemaakt om ontdekt te worden en contact te leggen.

Hier ontmoet je dagelijks gelijkgestemde makers en innovators om mee om te gaan, en samen verder te ontwikkelen. Dat werkt!

Inspirerende omgeving.

We create.

Een inspirerende werkplek, waar jij deel uitmaakt van de community: dat is FLEX! Dit is dé plek om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Je kunt hier de mooiste dingen maken. Daar hebben we alle ruimte voor. En alle tools. Mocht je even inspiratie nodig hebben, dan loop je gewoon door het mooi opgezette gebouw heen.

We meet.

Netwerken… dat klinkt saai. Maar niet bij FLEX, want daar vind je altijd wel iemand die een kopje koffie met jou wil drinken in je pauze! Alleen al als je binnenkomt via het atrium ontmoet je dagelijks de andere FLEXwerkers. Dat is een gezellig begin van de dag! Verder is FLEX een echte community waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Bijvoorbeeld gezellige borrels en actieve sporttoernooien. Dat maakt werken toch een stuk leuker.

We share.

Wat maakt FLEX zo flex? Dat we dingen delen! We hebben deelvervoer, zodat je geen eigen auto of fiets hoeft te hebben. Dat scheelt geld, tijd aan onderhoud en het is duurzaam! Verder heb je toegang tot professionele faciliteiten en een creatieve omgeving. Wil je toch even in een aparte ruimte zitten? Dan gebruik je gewoon een van de algemene ruimtes om te vergaderen.

We relax

Superhandig: in het atrium vind je allerlei faciliteiten! Dat betekent dat je daar onder andere je kopje koffie kunt krijgen en bijvoorbeeld een potje fussball kunt spelen. En je vindt er natuurlijk even een ander behangetje. Dat geeft inspiratie voor de rest van de dag.

naar boven