12/03/24

Wethouder verwelkomt FLEX eigenaren

Op woensdag 6 maart werden de kopers van FLEX door de wethouder verwelkomt in de Plaspoelpolder. Ook de ontwikkelaars Mahler en Roduer en de aannemer Van Zanten waren aanwezig om kopersvragen te beantwoorden.

Rijswijk TV nieuwsitem
15/02/24

Sloop gestart

De hoge interesse van de markt voor FLEX geeft zoveel vertrouwen dat we tijdens de kerstvakantie het terrein al gesaneerd hebben. Nog mooier is dat we ook besloten hebben om te starten met de sloop! De sloop van het huidige pand neemt naar verwachting minimaal twee maanden in beslag. Dat betekent dat de aannemer in het tweede kwartaal kan starten met de bouw.

Rijswijk TV nieuwsitem
13/10/23

Aannemer Van Zanten bouwt FLEX!

Met trots kunnen wij mededelen dat de samenwerkingsovereenkomst is getekend met Van Zanten Bouw. Een krachtig familiebedrijf dat al actief is sinds 1871. Van Zanten bouwt toonaangevende projecten in de regio Groot Rijnmond en Haaglanden. Ze zijn een succesvolle bouwer met verstand van zaken en korte communicatielijnen.

13/09/23

Frisia versterkt FLEX-makelaarsteam

Frisia Makelaars bestaat al 100 jaar. In die tijd wist ze zich te ontwikkelen tot een zeer betrouwbare adviseur in vastgoed op alle vlakken. Frisia Makelaars staat bekend om haar transparantie, integriteit en uitstekende klantenservice. Ze begeleiden u bij elke stap in het aankoopproces.

Website makelaar
20/07/23

FLEX on tour

Als je deze weken door Rijswijk of Delft rijdt, dan ga je FLEX zeker tegenkomen. Er staan namelijk 40 abri’s langs de hoofdwegen! Daarmee zijn ze net zo bereikbaar als FLEX zelf, met een directe aansluiting op de A4 en de A13.

21/09/22

FLEX is social

FLEX is de nieuwe community in Rijswijk voor de maakindustrie. Het is meer dan een bedrijfsunit. Het bruist van de creatieve energie. Behalve een fantastisch gaaf gebouw, zijn de ondernemers minstens zo belangrijk! Volg daarom de Insta van FLEX.

Join onze InstaFLEX
31/08/22

FLEX in business

Hoe maken we van de Plaspoelpolder niet alleen een levendige omgeving voor grotere bedrijven, maar ook voor kleinschalige maakindustrie? Met die vraag kwam Rijswijk Business Magazine bij de ontwikkelaars van FLEX. Je leest het in in het artikel dat in augustus verscheen in het Rijswijk Business Magazine!

Lees artikel
08/06/22

Nadorp: jouw makelaar voor FLEX

Voor FLEX werken we met een van de meest toonaangevende kantoren van Den Haag: Nadorp Bedrijfsmakelaars. Ze werken met een enthousiast en gepassioneerd team en denken graag met je mee.

Website makelaar
09/03/22

Koopovereenkomst herontwikkeling getekend

Vandaag toastten wethouder Armand van de Laar, tevens bestuurder van het Industrieschap De Plaspoelpolder (IPP), samen met Twan Mahler van Mahler Vastgoed Ontwikkeling en Razia Gül van Roduer op het aangaan van de koopovereenkomst met betrekking tot het kantoor- en bedrijfsgebouw aan de Treubstraat 19-23 te Rijswijk.

Lees nieuwsbericht
naar boven