01/12/22

Verkoop gestart!

Vanaf vandaag kun je jouw eigen unit kopen in FLEX. De koopsommen starten bij € 148.093,- v.o.n. Ook kun je een parkeerplaats erbij kopen voor € 10.490,-

Als koper heb je de optie om, in tegenstelling tot bij veel vergelijkbare projecten, jouw maakunit al bij de bouw te laten aankleden tot een comfortabele casco-plus ruimte.

Sowieso zit je bij FLEX goed, want binnen de Plaspoelpolder is de Treubstraat is hip & happening. Laten we even inzoomen op een aantal van jouw toekomstige buren in de straat, die voor leven en bedrijvigheid zorgen: De Loods is een aantal jaren geleden volledig getransformeerd tot dé hotspot voor de echte kenniswerker. Ook wordt pal naast FLEX binnenkort Joenit opgeleverd, dat vol zit met ondernemers en particulieren die voor veel bedrijvigheid gaan zorgen.

Kies hier jouw unit
21/09/22

FLEX is social

FLEX is de nieuwe community in Rijswijk voor de maakindustrie. Het is meer dan een bedrijfsunit. Het bruist van de creatieve energie. Behalve een fantastisch gaaf gebouw, zijn de ondernemers minstens zo belangrijk! Volg daarom de Insta van FLEX.

Join onze InstaFLEX
31/08/22

FLEX in business

Hoe maken we van de Plaspoelpolder niet alleen een levendige omgeving voor grotere bedrijven, maar ook voor kleinschalige maakindustrie? Met die vraag kwam Rijswijk Business Magazine bij de ontwikkelaars van FLEX. Je leest het in in het artikel dat in augustus verscheen in het Rijswijk Business Magazine!

Lees artikel
08/06/22

Nadorp: jouw makelaar voor FLEX

Voor FLEX werken we met een van de meest toonaangevende kantoren van Den Haag: Nadorp Bedrijfsmakelaars. Ze werken met een enthousiast en gepassioneerd team en denken graag met je mee.

Website makelaar
09/03/22

Koopovereenkomst herontwikkeling getekend

Vandaag toastten wethouder Armand van de Laar, tevens bestuurder van het Industrieschap De Plaspoelpolder (IPP), samen met Twan Mahler van Mahler Vastgoed Ontwikkeling en Razia Gül van Roduer op het aangaan van de koopovereenkomst met betrekking tot het kantoor- en bedrijfsgebouw aan de Treubstraat 19-23 te Rijswijk.

Lees nieuwsbericht
naar boven