Altijd in de buurt. FLEX!

Super bereikbaar.

FLEX ligt in het hart van bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk, dus strategisch tussen Delft en Den Haag in! Van oudsher is de Plaspoelpolder een divers bedrijventerrein, denk hierbij aan het voormalige onderzoeksinstituut van Shell, het Nederlands Octrooibureau, TNO en het hoofdkantoor van TUI.  

De komende jaren gaat de dynamiek op het terrein sterk veranderen. Zo worden er in het ‘Havenkwartier’ 2.500 woningen gerealiseerd door oude kantoor- en bedrijfsgebouwen te heronwikkelen. Hieraan worden horeca, hotel en recreatiefuncties toegevoegd. Ook komt er meer groen, waardoor het hele terrein een boost krijgt. Hier zit je dus de komende jaren meer dan goed! 

unitzoeker

Je bent er zo.

Met de auto.

De bereikbaarheid met de auto is uitstekend vanwege de directe aansluiting op de A4 en de A13. Binnen 5 autominuten bevindt zich het verkeersknooppunt Prins Clausplein, alwaar de A4 (Den Haag – Amsterdam), A12 (Den Haag – Utrecht) en A13 (Den Haag – Rotterdam) samenkomen. Zo bereik je via de A13, binnen 10 minuten, de TU Delft Campus en het Delft Techpark. 

Met het OV.

Met het openbaar vervoer is het gebouw eveneens uitstekend bereikbaar. FLEX bevindt zich op loopafstand van station/halte Rijswijk, het station tussen Delft en Den Haag Hollands Spoor. Dit station is makkelijk te bereiken per trein, tram en bus.

 

Hieronder een overzicht van de verschillende tram- en bushaltes in de buurt van FLEX!

Trein: NS-sprinter tussen Dordrecht en Den Haag Centraal. 

Tramlijn 17 (HTM): rijdt tussen Den Haag Centraal en Wateringen. 

Bus 30 (EBS): rijdt tussen Naaldwijk via Rijswijk naar Den Haag Leidschenveen. 

Bus 23 (EBS): rijdt tussen Scheveningen en Den Haag via Voorburg en Rijswijk.

Met de fiets.

Binnen een kwartier bereik je op de fiets o.a. station Hollands Spoor, de Oude Kerk in de historische binnenstad van Delft, maar ook het centrum van Wateringen en het hart van de bruisende Binckhorst. Daar haar centrale ligging is FLEX, dus ook met de fiets, zeer goed te bereiken! 

naar boven